Verzoek tot inzage/gegevenswissing

Voorwoord

In bepaalde rechtsgebieden en onder voorbehoud van beperkingen en uitsluitingen ingevolge de wet kunt u aanspraak maken op bepaalde rechten en keuzes ten aanzien van de gegevens die we over u verzamelen en hoe die worden gebruikt. Voor het verwerken van uw verzoek moet u mogelijk aanvullende informatie verstrekken om uw identiteit te verifiëren. NB Om uw verzoek in behandeling te kunnen nemen, kan u worden gevraagd om aanvullende informatie om uw identiteit te verifiëren. De gegevens die u hiervoor verstrekt, worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te kunnen voldoen.

Klik hier voor meer informatie over de in onderstaand formulier genoemde Soorten Verzoek. Voor aanvullende informatie over en/of het uitoefenen van andere gegevensbeschermingsrechten die op u als eindgebruiker van toepassing kunnen zijn, verwijzen wij u graag naar ons Privacybeleid voor eindgebruikers dat u kunt vinden onder “Uw gegevensbeschermingsrechten”. U kunt ook een e-mail sturen naar privacy@plaid.com. NB Als u een kandidaat bent voor een vacature, vindt u meer informatie in onze Privacyverklaring voor kandidaten en stuurt u eventuele verzoeken betreffende uitoefening van uw gegevensbeschermingsrechten per e-mail naar people-privacy@plaid.com, naargelang van toepassing.

Formulier

Door dit formulier te verzenden, bevestig ik dat ik het privacybeleid van Plaid heb gelezen en begrepen.

Soorten verzoek: Aanvullende informatie
  • Dit formulier is gerelateerd aan de gegevens die Plaid over u heeft verzameld en opgeslagen. Plaid kan u niet helpen bij het wijzigen, bekijken of verwijderen van persoonsgegevens die worden bewaard door externe apps die u gebruikt. Daarom raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met deze apps voor alle persoonsgegevens die deze apps mogelijk hebben verzameld.
  • We hebben ook een online portal op my.plaid.com. Hier kunnen bepaalde gebruikers met een rekening in de VS financiële gegevens beheren die ze met Plaid hebben gedeeld. Ga voor meer informatie naar my.plaid.com en maak een account aan.
  • Het verwijderen van gegevens is niet omkeerbaar. Op uw verzoek worden uw persoonsgegevens permanent van de systemen van Plaid verwijderd, wat gevolgen kan hebben voor uw vermogen om producten of diensten van Plaid te gebruiken. Houd er rekening mee dat als u Plaid in de toekomst gebruikt om één of meer van uw financiële rekeningen met een app te koppelen, Plaid opnieuw persoonsgegevens over u verkrijgt met betrekking tot die nieuwe koppeling.
  • Plaid voldoet aan uw verzoek met inachtneming van bepaalde wettelijke beperkingen en uitzonderingen. Voor zover toegestaan bewaart Plaid bijvoorbeeld bepaalde gegevens over u voor veiligheids- en nalevingsdoeleinden.